S-a lansat CD-ul Profesionistii


O serie de zece emisiuni realizate de Eugenia Vodă.

Dintre sutele de emisiuni realizate de Eugenia Voda, am ales pentru acest audiobook o serie de zece emisiuni avandu-i ca invitati pe: Horia Bernea, Lucian Boia, Neagu Djuvara, Stefan Augustin Doinas, Gabriel Liiceanu, Ileana Malancioiu, Nicolae Manolescu, Andrei Plesu, Alexandru Paleologu, Victor Rebengiuc.

„In studio, stand de vorba, la aceeasi masa, ore si ore, am constatat cat de diferit te poti simti in functie de omul din fata ta. Exista oameni cu care, in timp ce comunici, simti o stare de gratie, oameni care te fac sa crezi ca inteligenta e contaminanta, oameni care te fac sa te simti si tu, brusc, mai inteligent! Pe aceste discuri e vorba tocmai de vocile unor oameni care iradiaza inteligenta. De ce doar vocile?

Pentru ca - a fost argumentul editorilor - CD-urile prezinta marele avantaj ca pot fi ascultate si in masina, din mers! Si cum lumea e atat de grabita si circula atat de mult, cresc si sansele Profesionistilor de a fi, daca nu mai vizibili, atunci mai audibili... Soferul din mine a cedat acestui argument seducator. Mi-am si imaginat o intersectie de cosmar, respirand paradiziac pentru ca toti conducatorii auto asculta vocile unor mari intelectuali! Iata, asadar, o sansa in plus de a deveni mai inteligenti in trafic. In traficul vietii..." (Eugenia Voda)

Poate fi găsit aici: Editura Humanitas

 

Emisiuni:

» Vezi toate emisiunile

Cristi Puiu - inedit: «FĂ CEVA!»:

Articole:

Articole apărute de-a lungul timpului in presă
» Află mai multe

Copyright © 2009-2024 EugeniaVoda.ro. All rights reserved.